jump to navigation

Bohemian mood ianuarie 31, 2012

Posted by josnebunia in Fără categorie.
Tags: , , , , , , , , ,
trackback

M-am uitat azi in calendarul de pe blog si mi-am dat seama ca scriu foarte rar. Voi ati observat? 😛 Si nici macar nu duc lipsa de idei, dar de cand cu omul drag mai toate se intrupeaza in discutii de cuplu si puf! mi se goleste mintea si-s iar senina, fara subiect de blog. Sunt convinsa ca el ar prefera totusi ca din cand in cand sa-mi citeasca nebuniile, nu sa fie asaltat de ele verbal, inainte de culcare, dar na…patasti!

Ca sa-l mai scutesc, azi va scriu voua despre „Moulin Rouge”. Am revazut de curand filmul, pentru a zecea oara cred si mi-e clar ca e fix pe sufletul meu. Fara a fi gay, cred ca dezvolt o pasiune pentru musicaluri. Cand planificam excursia la Londra am adaugat in program si un spectacol la „Her Majesty’s Theatre„, fara prea mult entuziasm, stiind ca e vorba de un musical – „The Phantom of The Opera„, gen pe care l-am cam evitat. In fine, ideea era sa profitam de atmosfera londoneza si sa marcam cat mai multe atractii autentice. And so we did… Stiti vorba aia cu „pielea de gaina”? Na, pai ii fix nimica pe langa ce-am simtit noi la teatru. Si cand zic noi, va puteti inchipui ce tare a fost daca si omul drag a fost incantat de musical. Decorurile, costumele, acustica salii, punerea in scena, actorii si vocile lor… Toate au alcatuit un tot atat de armonios, incat da, pentru 2 ore timpul n-a mai contat, eram la Londra si eram fermecati.

Dezavantajele acestei experiente le-am simtit abia acasa, cand ne-am cumparat bilete la musicalul „Dancing Queen” la Opera din Timisoara. Eu am vrut sa plec dupa prima scena, dar omul drag e mai rusinos si le-a mai dat o sansa. A fost crunt… Muzica (piese ale formatiei Queen) era inregistrata, astfel ca „actorii” nu au facut altceva decat sa se balangane dintr-o parte a alta a salii. Dar nici macar la dans nu s-au priceput. Cred ca singura balerina adevarata de acolo a fost Manuela Ardelean in rolul Ingerului. Spectacolul se voia un omagiu adus lui Freddie Mercury, dar vai, ce oroare! Ne-am bucurat cand s-a terminat si-am zis ca poate la urmatorul spectacol va fi mai bine. Dar n-a fost…

In urmatoarea vizita la Londra ne vom lua bilete la „Mamma mia!”, dar pana atunci ne uitam la filme cu cantec. Piesa e de pe coloana sonora a filmului „Moulin Rouge” – e despre dragoste, adevar si libertate…Enjoy the click.

„The greatest thing you’ll ever learn is to love and be loved in return.”

 

 

Va salut din mers, fredonez intelepciune

Reclame

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: