jump to navigation

S-a dus si postul… aprilie 28, 2011

Posted by josnebunia in N-am somn.
Tags: , , ,
trackback

Daca se scrie cu litera mare „Postul”, imi cer iertare crestinilor nevinovati daca titlul meu i-a ofensat cumva. Ideea e alta si a pornit dupa ce am citit asta: click. Si stand asa pierduta in orele dupa-amiezii, la birou, dupa ce toata ziua m-am fatait de pe o buca pe alta in asteptarea unui mail salvator, iata ca citesc cel mai trist articol intalnit de mine in blogosfera (exceptie fac cele in care se povesteste despre moartea cuiva drag, sunt totusi mult mai sensibila decat ati putea crede).

Si nu m-a intristat atat prin fraza asta „Daca in anii ’90 barbatii romani se nunteau la 25 de ani si femeile la 22, astazi stacheta a ajuns la aproape 30 de ani pentru barbati si la 26 pentru femei” (HINT! HINT!), cat prin tonul moale si resemnat care pe mine m-a izbit inca de la debutul articolului. Sincer si pe buna dreptate autorul mi-a insuflat mai multa emotie cand a descris cererea in casatorie decat cronica nuntii in sine. Da, recunosc, I’m a sucker for this kinda shit.

Si-ar mai fi ceva, care oricat de romantic ar suna, mie nu mi-a picat tocmai bine „Priveam cu foarte mare cinism casatoria pana cand m-a izbit naturalul dorintei de a te casatori cu persoana iubita. Totul facea dintr-o data sens: era pasul normal si firesc in cursul existentei noastre impreuna. Ea era bucata de Lego cu care sufletul meu facea clic. Era “ce trebuie” – sursa. Si daca persoanele noastre iubite privesc in continuare cu „mare cinism” casatoria,  inseamna ca…suntem piese Lego bune pentru sufletul altcuiva? Suntem cu defecte de fabricatie si nu ne potrivim nicicui? Sau poate ca eu nici macar nu sunt doar o piesa Lego. Poate ca singura sunt o ditamai cladirea sau o nava extraterestra sau…corabia piratilor?

Iar fraza asta m-a iluminat de-a dreptul „Descarcarea actului sexual de amenintarea procrearii a dus consecutiv si la cresterea varstei primei casatorii” si mi-a readus in minte dictonul meu preferat „Why buy the cow, when you can milk it for free?” Si nu sunt rea, jur pe rosu,  dar parca fiecare dintre noi este uneori vacuta din poveste. Feel free to disagree.

Anyway, articolul asta mi-a cazut sub ochi (ha ha) intr-o perioada destul de agitata, tocmai cand credeam ca am depasit varsta intrebarilor incomode (25 😛 ) si a anxietatii legata de viitor. Dar, conform principiului lifelong learning Andreea devine pe zi ce trece mai inteleapta, mai deschisa la minte si poate … un pic mai vacuta.

Va salut din mers, muuuuuhahaaa

Reclame

Comentarii»

1. scama din buric - aprilie 28, 2011

Priveam cu mare cinism căsătoria până când a venit el la mine și mi-a spus „Hi, my name is William. Prince William” și atunci m-a izbit naturalul dorinței…

josnebunia - aprilie 29, 2011

Deci tu esti de fapt Waity Katie? 😛 Stiam eu ca printul asta arata cam gay cu chelia lui regala cu tot…

2. Silviu Tierean - iulie 20, 2011
3. josnebunia - iulie 26, 2011

Perfect in grafic 😛 Multumesc


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: