jump to navigation

iulie 28, 2009

Posted by josnebunia in In secret.
Tags: , ,
trackback

M-am tot gandit la ce mi-a spus cineva recent, si anume ca eu calatoresc prin viata cu un mini cooper, iar parerile de rau ar fi un vagon prea greu si probabil de aceea nu le am. (da, te-am citat) O calatorie presupune o miscare continua, cu popasuri, opriri prin benzinarii, pene pe marginea drumului, nopti petrecute in cort sau la pensiuni, varietate si…instabilitate? Tot gandindu-ma mi-am dat seama ca eu n-am zabovit nicaieri prea mult, ca mi-a placut intotdeauna prea mult drumul deschis si calatoria pe cont propriu. S-a intamplat ca oboseala sau o pana (de inspiratie) sa ma opreasca mai mult intr-un loc, in viata altcuiva, dar n-am ramas niciodata, fara pareri de rau.

V-ati gandit vreodata in care dintre ipostaze va gasiti? Calator sau popas? Uneori, credeti-ma, suntem doar biete refugii pentru pietoni sau parcari pe autostrada si stiu ca nu e o perspectiva prea placuta. Poate de-aia mi-am luat toate fricile in portbagaj si am pornit la drum, fara sa privesc inapoi. Cu muzica tare si esarfele fluturand, inca mai caut calea spre mine, poteca galbena la capatul careia (sau undeva pe parcurs) sa ma simt ca acasa. Acolo ma vei putea vizita pana cand decidem ca vrei sa ramai.

Pana atunci insa voi poposi pe plaja, sa incing nisipul cu talpile goale, sa fur mare si nopti in brate, ca intr-o minune de trei zile.

 

Va salut din mers, cu 80 la ora (sunt precauta)

Reclame

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: