jump to navigation

Nebunia de a fi vulnerabil mai 18, 2009

Posted by josnebunia in In secret.
Tags: , , ,
trackback

Am multe povesti, cate una pentru fiecare. Atat de multe ca uneori mi-e greu sa-mi mai amintesc ce si cui am povestit. Viata reala, existenta fictiva, ce sunt, ce-am fost si ce nu mi-am dorit niciodata sa fiu – toate sunt franturi de poveste, toate invaluie, toate acopera si ascund. Ma adaptez si ma reinventez pe gustul publicului, dupa preferinte, uneori si la cerere.

Si totusi, de la un timp nu mai simt nimic. M-am baricadat atat de temeinic incat am uitat de unde si de la ce am pornit. Nu vreau sa te las sa ma cunosti si chiar daca vreodata vei crede ca m-ai surprins in lumina, te voi adormi iar cu o noua poveste. Recunoaste ca iti place mai mult asa.

Sa cunosti un om atrage dupa sine responsabilitatea pentru actiunile care ii fac bine sau rau, grija pentru sentimentele lui, consumul de timp si de energie pentru intretinerea climatului favorabil dezvaluirilor intime. Noi fugim de responsabilitate. Ce ai face cu adevarul absolut? Ar putea oricare din noi, oare, sa traiasca apasat de asemenea povara? Mai bine incurajam misterul, preferam jumatatile de adevar si ziua polara. Ai vrut oare vreodata sa stii cu adevarat totul? Ai merge pana in panzele albe pentru un adevar care ti-ar rasturna credintele si ti-ar destabiliza rutina?

De-aia te simti confortabil cu mine – pentru ca stii ca niciodata n-o sa te las sa ma cunosti, pentru ca nu insist sa te dezgolesc de mister, pentru ca, atat timp cat imi urmezi jocul nu vom fi niciodata cu adevart goi, expusi si vulnerabili.

Sunt mereu inconjurata de prieteni…

Reclame

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: